Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Dan ontvang je het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten. Ook zijn de kosten voor het retourneren van de online winkel bij u thuis voor uw eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bomenaanbod.nl. Indien het product in goede staat retour is ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Hoe kan ik een product retourneren?

Als u uw bestelling wilt retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Deze zullen u verder helpen bij het beoordelen van de retourzending en geven retourgegevens.

Kan ik levende producten zoals bomen en planten ook retourneren?

Biologische producten zoals bomen, planten en hagen kunnen alleen worden geretourneerd als de bomen/planten/hagen niet zijn vervoerd of verzorgd. In alle gevallen zijn de kosten voor het retourneren van het product voor uw eigen rekening. Uiteraard zijn alle kosten die wij voor de bestelling maken voor rekening van de klant.