Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Magnolia kobus | Lei-Schermboom

< Alle lei-schermbomen | Magnolia pseudokobus

Omschrijving

De Magnolia kobus wordt veelal gebruikt op de locaties: straat, laan, plein, parkeerplaats, parken, in bakken, daktuinen, groenstrook, grote tuin, begraafplaats. Het blad is hoofdzakelijk groen van kleur. In de herfst zijn het de kleuren geelbruin die de boventoon voeren. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: opvallend en groot. Op zoek naar advies of deze Magnolia kobus bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Magnolia kobus
Synoniem(en) Magnolia pseudokobus
Lokatie toepassing Straat, Laan, Plein, Parkeerplaats, Parken, In bakken, Daktuinen, Groenstrook, Grote tuin, Begraafplaats
Boomkruin Breed eirond, Halfopen kroon
Boomhoogte (volwassen) 8-10 m
Vruchten Opvallend, Groot, Trossen
Bladkleur Groen
Vruchtkleur Rood
Herfstkleuren Geelbruin
Verkoop hoogte 300 cm
Bloemkleur Wit
Bloeiperiode April, Mei
Afmeting Frame Frame 150B x 120H
Schors en takken Grijs, Glad
Grondsoort Löss, Zavel, Zand, Lichte klei, Lemige grond
Bodemvochtigheid Vochtig, Bestand tegen korte overstromingen
Winterhardheid 6a (-23, 3 tot -20, 6 °C)
Verharding Weinig invloed
Wind gevoelig Niet gevoelig
Giftig Nee

Gerelateerd