Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Elaeagnus ebbingei | Lei-Schermboom

Omschrijving

De Elaeagnus ebbingei is een soort dat in elke tuin past. In Nederland wordt dit soort ook wel Olijfwilg genoemd. Het blad is hoofdzakelijk donkergroen, grijsgroen, onderzijde grijs van kleur. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: onopvallend en klein. Op zoek naar advies of deze Elaeagnus ebbingei bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Elaeagnus ebbingei
Nederlandse naam Olijfwilg
Lokatie toepassing Parken, Groenstrook, In bakken, Daktuinen, Grote tuin, Kleine tuin, Patiotuin, Begraafplaats, Windsingel, Kust zone, Elke tuin
Boomkruin Breed vaas, Dichte kroon
Boomhoogte (volwassen) 2-4 m
Vruchten Onopvallend, Klein, Steenvrucht
Bladkleur Donkergroen, Grijsgroen, Onderzijde grijs
Vruchtkleur Rood, Grijs
Verkoop hoogte 300 cm
Bloemkleur Crèmewit
Bloeiperiode Oktober, November
Afmeting Frame Frame 120B x 120H
Schors en takken Grijsbruin, Glad
Grondsoort Löss, Zand, Lemige grond
Bodemvochtigheid Droog
Winterhardheid 7a (-17, 7 tot -15, 0 °C)
Verharding Veel invloed
Wind gevoelig Weinig gevoelig, Verdraagt zeewind

Gerelateerd