Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Quercus palustris | Eikenboom

Omschrijving

De Quercus palustris wordt veelal gebruikt op de locaties: straat, laan, plein, parken, parkeerplaats, groenstrook, daktuinen, grote tuin, begraafplaats, ecologische zone, wadi. Deze boom kan op alle grondsoorten gepland worden. In Nederland wordt dit soort ook wel Moeraseik genoemd. Het blad is hoofdzakelijk groen, heldergroen uitlopend van kleur. In de herfst zijn het de kleuren rood die de boventoon voeren. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: eikel. Op zoek naar advies of deze Quercus palustris bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Quercus palustris
Nederlandse naam Moeraseik
Lokatie toepassing Straat, Laan, Plein, Parken, Parkeerplaats, Groenstrook, Daktuinen, Grote tuin, Begraafplaats, Ecologische zone, Wadi
Boomkruin Piramide
Boomhoogte (volwassen) 20-25 m
Vruchten Eikel
Bladkleur Groen, Heldergroen uitlopend
Vruchtkleur Bruin
Herfstkleuren Rood
Bloemkleur Goudgeel
Bloeiperiode Mei
Schors en takken Grijsbruin, Licht gegroefd, Gestreept
Grondsoort Löss, Zavel, Zware klei, Lemige grond, Lichte klei, Zand, Veen, Elke grond
Bodemvochtigheid Vochtig, Kan op natte grond, Bestand tegen korte overstromingen
Winterhardheid 5a (-28, 8 tot -26, 1 °C)
Verharding Veel invloed
Wind gevoelig Weinig gevoelig
Giftig Nee

Gerelateerd