Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Ptelea trifoliata | Lederboom

| Ptelea isophylla / Lederboom

Omschrijving

De Ptelea trifoliata is een soort dat in elke tuin past. In Nederland wordt dit soort ook wel Lederboom genoemd. Het blad is hoofdzakelijk donkergroen van kleur. In de herfst zijn het de kleuren goudgeel die de boventoon voeren. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: opvallend en gevleugeld. Op zoek naar advies of deze Ptelea trifoliata bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Ptelea trifoliata
Nederlandse naam Lederboom
Synoniem(en) Ptelea isophylla
Lokatie toepassing Parken, Groenstrook, In bakken, Daktuinen, Grote tuin, Kleine tuin, Patiotuin, Begraafplaats, Elke tuin
Boomkruin Rond, Halfopen kroon
Boomhoogte (volwassen) 4-6 m
Vruchten Opvallend, Gevleugeld, Zaaddozen
Bladkleur Donkergroen
Vruchtkleur Wit, Groen
Herfstkleuren Goudgeel
Verkoop hoogte 250/300
Bloemkleur Witgroen
Bloeiperiode Juni
Schors en takken Grijsbruin
Grondsoort Löss, Zavel, Lichte klei, Zand, Lemige grond
Bodemvochtigheid Droog, Vochtig
Winterhardheid 5a (-28, 8 tot -26, 1 °C)
Verharding Weinig invloed
Wind gevoelig Weinig gevoelig
Giftig Nee