Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Prunus subhirtella 'Autumnalis Rosea' | Winterbloeiende kers

Omschrijving

De Prunus subhirtella 'Autumnalis Rosea' wordt veelal gebruikt op de locaties: straat, laan, parken, groenstrook, in bakken, daktuinen, grote tuin, kleine tuin, patiotuin, begraafplaats. In Nederland wordt dit soort ook wel Winterbloeiende kers genoemd. Het blad is hoofdzakelijk bronskleurig uitlopend, groen van kleur. In de herfst zijn het de kleuren geel en oranjerood die de boventoon voeren. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: onopvallend en zelden vruchten. Op zoek naar advies of deze Prunus subhirtella 'Autumnalis Rosea' bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Prunus subhirtella 'Autumnalis Rosea'
Nederlandse naam Winterbloeiende kers
Synoniem(en) Prunus subh. 'Autumnalis Rosea'
Lokatie toepassing Straat, Laan, Parken, Groenstrook, In bakken, Daktuinen, Grote tuin, Kleine tuin, Patiotuin, Begraafplaats
Boomkruin Breed vaas, Dichte kroon
Boomhoogte (volwassen) 4-6 m
Vruchten Onopvallend, Zelden vruchten, Klein, Steenvrucht
Bladkleur Bronskleurig uitlopend, Groen
Vruchtkleur Zwart
Herfstkleuren Geel, Oranjerood
Bloemkleur Lichtroze
Bloeiperiode Januari, Februari, Maart, April
Schors en takken Grijsbruin, Glad
Grondsoort Löss, Lichte klei, Zavel, Zand, Lemige grond
Bodemvochtigheid Vochtig
Winterhardheid 5b (-26, 0 tot -23, 4 °C)
Verharding Veel invloed
Wind gevoelig Redelijk gevoelig
Giftig Nee