Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Prunus serrulata 'Kanzan' | Sierkers 'Kanzan'

| Prunus serrulata 'Kwanzan' / Prunus serrulata 'New Red' / Prunus serrulata 'Sekiyama' / Sierkers 'Kanzan'

Omschrijving

De Prunus serrulata 'Kanzan' wordt veelal gebruikt op de locaties: straat, laan, plein, parken, groenstrook, grote tuin, begraafplaats. In Nederland wordt dit soort ook wel Sierkers 'Kanzan' genoemd. Het blad is hoofdzakelijk bronskleurig uitlopend, groen van kleur. In de herfst zijn het de kleuren geel en geeloranje die de boventoon voeren. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: zelden vruchten en kers. Op zoek naar advies of deze Prunus serrulata 'Kanzan' bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Prunus serrulata 'Kanzan'
Nederlandse naam Sierkers 'Kanzan'
Synoniem(en) Prunus ser. 'Kanzan', Prunus ser. 'Kwanzan', Prunus serrulata 'Kwanzan', Prunus ser. 'New Red', Prunus serrulata 'New Red', Prunus ser. 'Sekiyama', Prunus serrulata 'Sekiyama'
Lokatie toepassing Straat, Laan, Plein, Parken, Groenstrook, Grote tuin, Begraafplaats
Boomkruin Breed vaas, Halfopen kroon
Boomhoogte (volwassen) 8-10 m
Vruchten Zelden vruchten, Kers
Bladkleur Bronskleurig uitlopend, Groen
Vruchtkleur Roodviolet
Herfstkleuren Geel, Geeloranje
Bloemkleur Roze
Bloeiperiode April, Mei
Schors en takken Bruin, Licht gegroefd
Grondsoort Löss, Zavel, Lichte klei, Zand, Lemige grond
Bodemvochtigheid Droog, Vochtig
Winterhardheid 6a (-23, 3 tot -20, 6 °C)
Verharding Weinig invloed
Wind gevoelig Verdraagt geen wind
Giftig Nee