Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Malus domestica 'Jonagold' | Appelboom

< Alle appelbomen | Malus domestica Highwood / Malus domestica Jonagold Highwood / Malus domestica Komet

Omschrijving

De Malus domestica 'Jonagold' wordt veelal gebruikt op de locaties: parken, groenstrook, in bakken, daktuinen, grote tuin, landschap. Het blad is hoofdzakelijk groen van kleur. In de herfst zijn het de kleuren geel die de boventoon voeren. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: appel en eetbaar. Op zoek naar advies of deze Malus domestica 'Jonagold' bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Malus domestica 'Jonagold'
Synoniem(en) Malus d. 'Jonagold', Malus d. Highwood, Malus domestica Highwood, Malus d. Jonagold Highwood, Malus domestica Jonagold Highwood, Malus d. Komet, Malus domestica Komet
Lokatie toepassing Parken, Groenstrook, In bakken, Daktuinen, Grote tuin, Landschap
Boomkruin Breed ovaal, Rond, Halfopen kroon
Boomhoogte (volwassen) 6-8 m
Vruchten Appel, Eetbaar, Opvallend, Groot
Bladkleur Groen
Vruchtkleur Geel, Oranje, Rood
Herfstkleuren Geel
Bloemkleur Lichtroze
Bloeiperiode Mei
Schors en takken Bruin, Grijs
Grondsoort Lichte klei, Zware klei, Zand
Bodemvochtigheid Vochtig
Winterhardheid 6 (-23, 3 tot -17, 8 °C)
Bestuiving Zelfbestuivend
Verharding Veel invloed
Wind gevoelig Weinig gevoelig
Giftig Nee

Gerelateerd