Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Magnolia 'Heaven Scent'

| Magnolia soulangeana 'Heaven Scent'

Omschrijving

De Magnolia 'Heaven Scent' wordt veelal gebruikt op de locaties: straat, laan, plein, parken, groenstrook, in bakken, grote tuin, kleine tuin, patiotuin, begraafplaats. Het blad is hoofdzakelijk groen van kleur. In de herfst zijn het de kleuren geelbruin die de boventoon voeren. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: onopvallend. Op zoek naar advies of deze Magnolia 'Heaven Scent' bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Magnolia 'Heaven Scent'
Synoniem(en) Magnolia soul. 'Heaven Scent', Magnolia soulangeana 'Heaven Scent'
Lokatie toepassing Straat, Laan, Plein, Parken, Groenstrook, In bakken, Grote tuin, Kleine tuin, Patiotuin, Begraafplaats
Boomkruin Breed eirond, Halfopen kroon
Boomhoogte (volwassen) 6-8 m
Vruchten Onopvallend
Bladkleur Groen
Herfstkleuren Geelbruin
Verkoop hoogte 300/350
Bloemkleur Lichtroze
Bloeiperiode April, Mei
Schors en takken Grijsbruin, Glad
Grondsoort Löss, Zavel, Lichte klei, Zand, Lemige grond
Bodemvochtigheid Droog, Vochtig
Winterhardheid 6b (-20.5 tot -17.8 °C)
Verharding Weinig invloed
Wind gevoelig Verdraagt geen wind
Giftig Nee