Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Cydonia oblonga 'Ludovic' | Perenboom

Omschrijving

De Cydonia oblonga 'Ludovic' wordt veelal gebruikt op de locaties: parken, groenstrook, in bakken, daktuinen, grote tuin, kleine tuin, patiotuin, begraafplaats, kust zone. In Nederland wordt dit soort ook wel Appel-vorm Kweepeer genoemd. Het blad is hoofdzakelijk groen, donkergroen van kleur. In de herfst zijn het de kleuren geel die de boventoon voeren. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: opvallend en eetbaar. Op zoek naar advies of deze Cydonia oblonga 'Ludovic' bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Cydonia oblonga 'Ludovic'
Nederlandse naam Appel-vorm Kweepeer
Synoniem(en) Cydonia o. 'Ludovic'
Lokatie toepassing Parken, Groenstrook, In bakken, Daktuinen, Grote tuin, Kleine tuin, Patiotuin, Begraafplaats, Kust zone
Boomkruin Rond, Dichte kroon, Grillige takken
Boomhoogte (volwassen) 4-6 m
Vruchten Opvallend, Eetbaar
Bladkleur Groen, Donkergroen
Vruchtkleur Geel, Groengeel
Herfstkleuren Geel
Bloemkleur Zacht Roze
Bloeiperiode Mei
Schors en takken Zwartbruin
Grondsoort Lichte klei, Zware klei, Zand, Lemige grond
Bodemvochtigheid Droog
Verharding Veel invloed
Wind gevoelig Weinig gevoelig
Giftig Nee

Gerelateerd