Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Amelanchier can. Rainbow Pillar | Smalle krentenboom

| Smalle krentenboom / Amelanchier canadensis Rainbow Pillar

Omschrijving

De Amelanchier can. Rainbow Pillar wordt veelal gebruikt op de locaties: parken, in bakken, daktuinen, groenstrook, grote tuin, kleine tuin, patiotuin, begraafplaats, landschap, ecologische zone. In Nederland wordt dit soort ook wel Smalle krentenboom genoemd. Het blad is hoofdzakelijk bronskleurig uitlopend, groen, onderzijde grijsgroen van kleur. In de herfst zijn het de kleuren geeloranje en oranjerood en scharlakenrood die de boventoon voeren. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: eetbaar en klein. Op zoek naar advies of deze Amelanchier can. Rainbow Pillar bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Amelanchier can. Rainbow Pillar
Nederlandse naam Smalle krentenboom
Synoniem(en) Amelanchier can. 'Glennform', Amelanchier canadensis 'Glennform', Amelanchier canadensis Rainbow Pillar
Lokatie toepassing Parken, In bakken, Daktuinen, Groenstrook, Grote tuin, Kleine tuin, Patiotuin, Begraafplaats, Landschap, Ecologische zone
Boomkruin Smal vaas, Dichte kroon
Boomhoogte (volwassen) 4-6 m
Vruchten Eetbaar, Klein, Berijpt, Trossen, Bes
Bladkleur Bronskleurig uitlopend, Groen, Onderzijde grijsgroen
Vruchtkleur Blauwviolet
Herfstkleuren Geeloranje, Oranjerood, Scharlakenrood
Bloemkleur Wit
Bloeiperiode April, Mei
Schors en takken Grijsbruin, Glad, Later ruw
Grondsoort Löss, Zavel, Zand, Lemige grond, Lichte klei
Bodemvochtigheid Droog, Vochtig
Winterhardheid 4 (-34, 4 tot -28, 9 °C)
Verharding Weinig invloed
Wind gevoelig Weinig gevoelig
Giftig Nee