Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Amelanchier arborea 'Robin Hill' | Krentenboompje 'Robin Hill'

Omschrijving

De Amelanchier arborea 'Robin Hill' wordt veelal gebruikt op de locaties: laan, parken, parkeerplaats, groenstrook, in bakken, daktuinen, grote tuin, kleine tuin, patiotuin, begraafplaats, landschap, ecologische zone. In Nederland wordt dit soort ook wel Krentenboompje 'Robin Hill' genoemd. Het blad is hoofdzakelijk groen, onderzijde grijsgroen, bronskleurig uitlopend van kleur. In de herfst zijn het de kleuren geeloranje en oranjerood die de boventoon voeren. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: eetbaar en klein. Op zoek naar advies of deze Amelanchier arborea 'Robin Hill' bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Amelanchier arborea 'Robin Hill'
Nederlandse naam Krentenboompje 'Robin Hill'
Lokatie toepassing Laan, Parken, Parkeerplaats, Groenstrook, In bakken, Daktuinen, Grote tuin, Kleine tuin, Patiotuin, Begraafplaats, Landschap, Ecologische zone
Boomkruin Halfopen kroon, Ovaal
Boomhoogte (volwassen) 8-10 m
Vruchten Eetbaar, Klein, Berijpt, Aromatisch, Trossen, Bes
Bladkleur Groen, Onderzijde grijsgroen, Bronskleurig uitlopend
Vruchtkleur Blauw, Violet
Herfstkleuren Geeloranje, Oranjerood
Bloemkleur Witroze
Bloeiperiode April
Schors en takken Glad, Grijsbruin
Grondsoort Löss, Zavel, Zware klei, Lichte klei, Lemige grond
Bodemvochtigheid Vochtig
Winterhardheid 5a (-28, 8 tot -26, 1 °C)
Verharding Weinig invloed
Wind gevoelig Weinig gevoelig
Giftig Nee