Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Prunus domestica 'Reine Claude d'Althan' | Pruimenboom

< Alle pruimenbomen | Prunus domestica Althans Reine Claude / Prunus domestica Renkloda Althana / Vrucht pruim

Omschrijving

De Prunus domestica 'Reine Claude d'Althan' is een soort dat in elke tuin past. In Nederland wordt dit soort ook wel Vrucht pruim genoemd. Het blad is hoofdzakelijk groen van kleur. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: pruim en eetbaar. Op zoek naar advies of deze Prunus domestica 'Reine Claude d'Althan' bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Prunus domestica 'Reine Claude d'Althan'
Nederlandse naam Vrucht pruim
Synoniem(en) Prunus d. 'Reine Claude d'Althan', Prunus d. Althans Reine Claude, Prunus domestica Althans Reine Claude, Prunus d. Renkloda Althana, Prunus domestica Renkloda Althana
Lokatie toepassing Elke tuin
Vruchten Pruim, Eetbaar, Berijpt, Groot
Bladkleur Groen
Bloemkleur Wit

Gerelateerd