Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Pinus mugo pumilio

Vanaf € 166,77 incl BTW
Meer informatie over de boomvorm of onze opties? Klik hier
Eigen bezorgservice

Levering in heel NL en BE

9,3
Hoge klanttevredenheid

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3. Bekijk de reviews

Omschrijving

De Pinus mugo pumilio wordt veelal gebruikt op de locaties: parken, groenstrook, in bakken, daktuinen, grote tuin, kleine tuin, patiotuin, begraafplaats, landschap, kust zone. Het blad is hoofdzakelijk donkergroen van kleur. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: kegel. Op zoek naar advies of deze Pinus mugo pumilio bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Pinus mugo pumilio
Lokatie toepassing Parken, Groenstrook, In bakken, Daktuinen, Grote tuin, Kleine tuin, Patiotuin, Begraafplaats, Landschap, Kust zone
Boomkruin Afgeplat rond, Dichte kroon
Boomhoogte (volwassen) 0-2 m
Vruchten Kegel
Bladkleur Donkergroen
Vruchtkleur Grijsbruin
Bloemkleur Geelrood, Roodbruin
Bloeiperiode Mei
Schors en takken Bruin, Kaal
Grondsoort Löss, Zavel, Lichte klei, Zand, Lemige grond
Bodemvochtigheid Droog, Vochtig
Winterhardheid 3 (-40, 0 tot -24, 5 °C)
Verharding Weinig invloed
Wind gevoelig Weinig gevoelig