Zoeken.. Extra resultaten ophalen..

Ulmus hollandica 'Wredei' | Zuilboom

< Alle zuilbomen | Ulmus carpinifolia wredei / Ulmus hollandica 'Dampieri Aurea' / Goud-iep

Omschrijving

De Ulmus hollandica 'Wredei' wordt veelal gebruikt op de locaties: parken, in bakken, daktuinen, grote tuin, begraafplaats, kust zone. In Nederland wordt dit soort ook wel Goud-iep genoemd. Het blad is hoofdzakelijk geel uitlopend, geelgroen van kleur. In de herfst zijn het de kleuren geel die de boventoon voeren. De boom kent een aantal vruchtsoort(en), waaronder: onopvallend. Op zoek naar advies of deze Ulmus hollandica 'Wredei' bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Bezorgkosten en betaalmogelijkheden

Tot €750,- €40,-
Vanaf €750,- Gratis
Bezorging met eigen transport door heel Nederland en België
*Waddeneilanden op aanvraag

Eigen transport

Omdat we het transport in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en met de grootste zorg de bomen bij u bezorgen. De routes proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen om hierdoor zo min mogelijk het milieu te belasten. Betreft de bezorging staat u centraal. Wij bezorgen op afspraak. Ook is het mogelijk om producten te leveren als u niet thuis bent. Naderhand dat wij overlegd hebben met u komen we samen tot de beste overeenkomst wanneer de bomen of planten geleverd kunnen worden op uw gewenste adres. Om uw bomen in de beste staat af te leveren kiezen wij ervoor om zelf de bomen af te leveren of een ander gerenommeerd bedrijf dat wij vertrouwen met uw bomen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op per e-mail of telefoon. De bestelling wordt geleverd in 5 werkdagen. Mocht u alles door Bomenaanbod wil laten regelen gebeurt dit in 10 werkdagen.

Specificaties

Soort Ulmus hollandica 'Wredei'
Nederlandse naam Goud-iep
Synoniem(en) Ulmus holl. 'Wredei', Ulmus carpinifolia wredei, Ulmus holl. 'Dampieri Aurea', Ulmus hollandica 'Dampieri Aurea'
Lokatie toepassing Parken, In bakken, Daktuinen, Grote tuin, Begraafplaats, Kust zone
Boomkruin Zuil, Rond, Halfopen kroon
Boomhoogte (volwassen) 8-10 m
Vruchten Onopvallend
Bladkleur Geel uitlopend, Geelgroen
Herfstkleuren Geel
Bloemkleur Roodbruin
Bloeiperiode Maart, April
Schors en takken Grijs, Glad
Grondsoort Zware klei, Lichte klei, Zand, Lemige grond
Bodemvochtigheid Droog, Vochtig, Nat
Winterhardheid 5a (-28, 8 tot -26, 1 °C)
Verharding Weinig invloed
Wind gevoelig Weinig gevoelig
Giftig Nee

Gerelateerd